Äntligen här!

Efter mycket funderande bestämde vi oss i början av året att skaffa en hund till. Tanken var att para vår Klara men nu blev det inte så. I stället fick vi möjligheten att få ytterligare en valp efter Klaras fantastiska pappa, Jackson
Väntan har varit lång men nu är hon äntligen här. Långt upp i Finland har vi varit och hämtat vår Vilja. Det var en mycket trött valp efter hemresan med både flyg och bil. Det är inte så konstigt efter alla nya upplevelser och alla nya människor att man knappt orka hålla ögonen uppe.
Det är intressant vilken uppmärksamhet och vilka känslor en liten valp väcker. Det var många  som var framme och gullade med Vilja på flygplatsen och berättade om sina egna hundar.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.