Premiärdopp!

I dag bar det iväg till Svartsö, en av våra större grann-öar i skärgården. Svartsö är en alldeles lagom stor ö, för liten för att hysa några bilar men tillräckligt stor för att cykla på. Det har blivit otaliga cykelturer här genom åren med hundarna. Flak-moppar och fyrhjulingar är det i och för sig gott om men det är inga problem att ha hunden lös när man cyklar.
De här cykelturerna är något som Klara trivs enormt med. Hon ligger antingen långt före eller går i full galopp inne i skogen parallellt med vägen.
Trots att det är knappt en vecka sedan isen försvann ville hon i och bada på sina vanliga ställen. Först vid ångbåts-bryggan där vi brukar vända, (bilden ovan), och sen på vägen tillbaka i en liten skogstjärn, (bilden nedan). Har man rutiner så har man, då verkar vatten-temperaturen inte spela någon roll. Burr!
Sedan blev vi hämtade av vår egen ”taxi”.

 

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.