Valparna har kommit!

Nu har Klara valpat. Natten mot lördagen, 28 juli, fick Klara sex valpar. Den första kom tio över tolv och den sista var ute vid tvåtiden.
Det blev fem hanhundar och en tik. De vägde alla mellan 350 och 400 g. Tiken var minst.
En härlig upplevelse att se hur Klara fixade situationen utan att ha varit med om detta tidigare. Hon tog hand om alla valpar själv direkt de kom ut. Hon tittade lite förvånat på den första valpen när den började gny och röra på sig efter att hon slickat den ren helt intuitivt. Sedan var det inga tveksamheter. Alla valpar var också väldigt målmedvetna i sitt sökande efter Klaras spenar. De har hittat rätt allihopa för de har alla ökat i vikt sedan födslen. Nu hoppas vi att det fortsätter på samma fina sätt framöver.
Valpsidan är uppdaterad med bilder och framsidan här kommer att uppdateras kontinuerligt med vad som händer.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.