Ny fas i livet

”Moster” Vilja och valparna

Valparnas tredje vecka har minst sagt varit händelserik och de har tagit ett stort kliv framåt i livet. Redan i början av veckan fick de flytta ut i köket eftersom de var så rörliga. De fick ett litet område utanför valplådan där de kunde röra sig. Det tog två dagar så försökte de rymma därifrån så nu får de spatsera runt i hela köket.
Från en dag till nästa satte de igång och vifta på sina små svansar. De har också testat sina röstresurser och verkar njuta av att kunna skälla och yla.
De har fått små smakportioner av köttfärs som de glupskt slukat.
Roligast av allt har varit att Klara nu släppt fram Vilja till valparna. Hon har hjälpt till att slicka dem och försökt busa lite med dem. Speciellt den lilla tiken som ska heta Elsa gillade att vara med Vilja.

Valpsidan är uppdaterad med nya bilder.

 

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.