Ett skutt i utvecklingen

Nu har valparna nästan blivt 5,5 veckor och den sista veckan har inneburit mycket stimulans för dem.  Det har varit valpköpare här och tittat och pysslat med dem. Vi har haft besök av vänner som också pysslat om dem. De är alla väldigt sociala och tyr sig till människor.
Deras utveckling tog verkligen ett skutt framåt i helgen. Helt plötsligt ökade aktiviteten enormt, de började springa runt och skutta och vara väldigt aktiva. Leksakerna blev  jätteintressanta och de har börjat bära runt på dem. De hänger med vad som händer runtomkring dem på ett helt annat sätt och är inte helt tillfreds med att bara vara i köket. Nu vill de ut och upptäcka världen runtomkring.

Pappa Jaco, Klara och alla valpar

I helgen kom pappa Jaco på besök. Han tyckte nog precis som Vilja att de var lite konstiga och undvek helst dem.
Klara är ett under av tålamod. Troget tar hon hand om dem trots att de nu är så stora att hon måste stå och dia dem. De har också väldigt vassa tänder och kan bita till ordentligt. Mer och mer övergår de nu till torrfoder så att Klara ska få det lite lugnare.

Nu finns det också nya bilder på valpsidan.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.