Fina höstdagar…

har det tack o lov varit denna vecka och valparna har kunnat vara ute mycket. De har ett enormt behov av stimulans och aktivitet nu som kan vara svårt att tillgodose inomhus. Utomhus händer det alltid något, det är många olika ljud, större yta och många dofter. Läskigaste upplevelsen hittills i valparnas liv var när sopbilen lite hastigt kom backande uppför vår gata. Rädslan förbyttes snabbt i nyfikenhet på det där stora bullriga djuret. Sopgubbarna blev också nyfikna!

Fil är gott!

Våra inköpsvanor har ändrats en del sista veckorna.  Nu står toa- och hushållspapper, såpa , ris och a-fil stadigt på listan. Vi har stor förbrukning av gamla tidningar och tack snälla Eva för att du troget levererar tidningar en gång i veckan. Det går åt.
Nu finns det nya bilder på valpsidan.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.