Snöig valpträff

Ozzy

I dag har vi haft första valpträffen för Münstersystrarnas A-kull.  Valparna är nu fyra månader. Alla valpar som bor i Sverige skulle kommit men snöovädret ställde till det så nu fick de två som kom, Ozzy och Elsa, verkligen specialbehandling.
På förmiddagen fick Ozzy och Elsa sina första fågelkontakter. Amir på Långtora hjälpte som vanligt skickligt till med att presentera fågel för valparna. Det är alltid lika spännade att se hur fågelintresset väcks. Se filmerna nedan.
På eftermiddagen hade vi lite lydnadsträning. Alla har jobbat fantastiskt bra med både inkallning och apportering. Stopp-träning är något man kan hålla på med hur mycket som helst och vi fick lite tips från Amir hur man kan komma vidare med den.
Vi längtar redan till nästa träff för det var härligt att se valparna och träffa er engagerade valpköpare.

 

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.