Valpträff igen!

Sören med Leon

I dag har vi haft valpträff igen. Förra gången kunde inte Leon komma ner från Bollnäs pga att det kommit så mycket snö. Därför blev det en extra valpträff för Leon och de som kunde vara med.
Även denna gång var vi på Långtora och nu var det Sören som gick igenom grunderna och introducerade valparna för fågel. Elsa som var med förra gången visste precis vad det handlade om denna gång och visade upp en frisk avance. Leon var också snabbt med på noterna.
Alla valparna som varit med på valpträffarna har visat stort fågelintresse, de har stått för fågel och vill gärna resa fågeln. En stor eloge till valpköparna som arbetat bra med sina valpar. Alla kan vid fyra månaders ålder komma på inkallning, de kan stoppas och de apporterar villigt och kommer tillbaka och lämnar i hand. En riktigt  bra grund att stå på och jobba vidare i från.
Tack Sören och Amir på Långtora, ni är superduktiga!
Tack också till Elsas husse som klippt ihop en liten film från dagens träning.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.