Den veckan gick fort

Valparna har redan blivit en vecka, en vecka som gick mycket fort. De äter rejält och har snart fördubblat sin vikt sedan förra torsdagen. Viktligan leds av tik nr 2 som också var störst vid födseln. Hon kommer att passera ett kilo i morgon. Klara äter en hel del också, inte så konstigt med sådana matvrak omkring sig.
Bilden nedan visar normalläget för valparna just nu. De har väldigt avslappnad stil när de vilar och kan ligga helt för sig själva.
Klara har stenkoll på allt som händer i lådan och vilka som går in i rummet med valplådan.  De svarar nu på beröring allihop även om Klara helst vill ha dem i lådan så får vi låna dem en kort stund ibland.

Det finns nya bilder på valpsidorna. IMG_1033

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.