Sex veckor

Kul att dra mamma i svansen

Kul att dra mamma i svansen

Veckorna rusar förbi och nu är det bara två veckor kvar innan valparna ska lämna oss. Till helgen är det dags för de valpköpare som bor närmast att komma på besök igen. Det ska bli spännande att höra vilka förändringar de ser på de två veckor som gått sedan de var här sist.

Aktiviteten är hög och de bästa de vet är att få vara i vardagsrummet på kvällarna. Där finns det mycket spännande att undersöka och större ytor att springa på. De hjälper gärna till i kylskåpet och dra ut det de får tag i. De har en enorm lust på att bära allihop och det känns väldigt positivt. De är också väldigt jämna mentalt, glada och fulla med spring. Busiga och nyfikna men slår sig gärna till ro i famnen när tillfälle bjuds.

I dag har ”storasyster” Elsa varit på besök och hon och några av valparna kom igång att leka tillsammans.

Bus med storasyster Elsa

Bus med storasyster Elsa

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.