Sju veckor

TRygghetTiden går alldeles för fort och det är bara en vecka kvar innan valparna ska bege sig till sina nya hem.

Denna vecka har valparna varit ute och åkt bil vilket gick förvånansvärt bra. Fast det är klart har man mamma Klara med sig är man trygg. De har fått  vara ute också. Tyvärr är ju vädret riktigt ruggigt, bara blött och kallt men de har i alla fall fått känna på utomhusmiljön lite grann. Då blommade också Vilja ut som lektant. Inomhus är hon reserverad mot valparna men utomhus var det jättekul . Vi provade på inkallning och de var duktiga allihopa på att komma när man ropade på dem.

Trygghet_2Valparna är nu registrerade och har fått både kennelnamn och tilltalsnamn. Det här är ju B-kullen så det blev namn på B, Bendicks, Baravelli, Bonvita, Bemachon och Baruzzo i födelseordning.

De fortsätter att växa, tillsammans har de gått upp över 5 kg sista veckan. De är inga matvrak någon av dem men lägger på sig ändå.

Dagarna varvas med att sova och att busa runt för fullt . Speciellt kvällar är det full fart och det blir en del att städa efter deras framfart. Däremellan blir det mysstunder, de vill alla ha mycket kel och tävlar med varandra om få uppmärksamhet . 🙂

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.