Provresultat

Många av kennelns valpar har presterat jättebra på prov under sommaren och hösten.

E-kullens valpar har provat på både eftersöksprov, viltspårprov och fältprov. Edda har klarat eftersöksgrenarna i unghundsklass med maximala poäng 10 på spår och 10 på vatten. Hon blev också bästa unghund på SVK Östras ordinarie prov i Fiskeså. Av bara farten klarade hon sedan anlagsprovet i viltspår. Edda har också varit på fältprov under hösten med goda vitsord. Grattis Jörgen och Ingela till dessa prestationer!

Elita har också varit på eftersöksprov och startade både i unghundsklass och öppen klass. I unghundsklass var hon lite busig i avlämningarna så det blev 9 på spår och 9 på vatten. När det var dags för öppen klass presterade hon på topp och fick maximala 10 på spår och 10 på vatten och blev bästa öppenklasshund. Anlagsprovet i viltspår klarades av galant också. Elita har varit på fältprov under hösten och fått mycket fin kritik för sitt sök. Grattis Mats och Saga till ett fin jobb!

Runa(Elja) har också varit i farten och startade eftersöksgrenarna uppe i Åsarna. Hon fick 10 på spåret och 9 på vattnet och även Runa blev bästa unghund på provet. Grattis o bra jobbat Amanda!

Även de lite äldre valparna har varit i farten. Från D-kullen har Vilda(Divine) presterat finfina 10 på spår och 10 på vatten. Brorsan Nalle(Dime) fixade också 10/10 galant. Nalle har dessutom gått till pris två gånger på fältprov, ett andrapris och ett tredjepris. Stort grattis Eddie och Birgitta!

Från C-kullen är det Sara(Cemoi) som håller stilen och enkelt fixat 10/10 på spår och vatten. Bästa öppenklasshund blev hon också. På fältproven har det hittills blivit ett andrapris och ett tredjepris. Stort grattis Ann-Charlotte och Roger!

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.