Skidtur och skott-träning

Fint skidföre

 

Till eftermiddagen hade snön bitvis smält ordentligt

Det blev skidföre en gång till den här säsongen! Det har verkligen känts som om våren har varit i antågande ett tag nu men så i går kväll kom det snö igen.  Ett knappt decimetertjockt täcke som gjorde att det blev ett helt perfekt skidföre. En klarblå himmel och några plusgrader därtill har gjort att det känts som man varit i fjällen idag. En skidtur på förmiddagen och en på eftermiddagen blev det.

Vilja lapar vårsol

Sedan avrundades allt med kastapport-träning med Klara kombinerat med skott-träning för Vilja. Vilja kom i kontakt med skott förra helgen för första gången, då under lek med andra hundar. Idag fick hon smaska på lite hundmat medans skotten gick så det var inga problem nu heller. Klara behöver fräscha upp minnet  för hon försökte lämna av till den som kastade istället för sin förare.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.