En dag i hägnet

En härlig dag på fälten vid Långtora  har vi haft idag.  Vädret var inte det bästa men det spelar ingen roll när sällskapet är trevligt och träningen rolig.  Amir har byggt två helt nya hägn, ett stort för lydnads- och fågelträning och ett kaninhägn.
I dag började vi med att träna lydnad i det stora hägnet, linförighet , stopp och vändningar. Sen gick vi över till det helt nya  kaninhägnet. Där var det väldigt mycket spännande dofter och en och annan liten kanin som hoppade runt.
I dag var det Klaras tur att vara i farten . Till att börja med var kaninerna väldigt spännande men efter ett tag låg hon bara och tittade.

När det var Klaras tur att söka i hägnet var det full fart. Det känns inte helt kontrollerat alltid men det spelar ingen roll för det är roligare med en hund som går för fullt än en som är försiktig,
Vilja fick finna sig i att vara åskådare och följa allt från sidan. På slutet fick Vilja också ta sig en tur och då gick det undan. Nästa helg är det Viljas tur att pröva på kaninhägnet.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.