Äntligen!

Var är duvorna?

Äntligen var det dags för hundträning på Långtora igen. Det har varit träningsuppehåll sedan i maj och det var nog flera som tyckte som vi för uppslutningen var god. Det är en härlig samling av olika stående fågelhundsraser som tränar tillsammans. Setter, vorsteh, breton, weimaraner, münster och en spinone. Det är faktiskt flest münstrar och det är väl sällan vår ras brukar dominera men väldigt trevligt. Det finns även en namne till Klara fast Clara med C.

En Clara till!

Amir har fått nya duvor och de fick lufta sig ordentligt idag. Hundarna blev ordentligt provocerade av duvor som släpptes runtomkring dem. Klara sköter det utmärkt, hon är helt fokuserad men sitter kvar spontant när fåglarna flaxar runt henne. Vi fick också träna avance på duvor och även om det fungerade bra i dag är det något Klara behöver få träna mer på.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.