Klara är parad

Uppvaktning pågår

Klaras löp kom i gång till slut och i förra veckan kunde vi äntligen komma i väg till Danmark och Jaco. Klara föll för Jaco direkt men Jaco tog det lite lugnt och uppvaktade henne ordentligt innan han tyckte det var dags. I lördags parades de så och den 28 juli är planerad dag för valpning.
Jaco var en fantastiskt fin och härlig hund som mer än väl motsvarade våra förväntningar. Hans temperament och lynne passade Klara perfekt och den här parningen borde ge trevliga och lättdresserade hundar.

Jaco åter i full fart med räven

Vi var med på apporteringsträning första kvällen och det var enormt kul att se med vilken glädje och intensitet Jaco arbetade. Han visade också upp sig på fältet där han gick stort och med  hög fart.
Vi har haft några fantastiskt härliga och bra dagar i Danmark. Stort tack till Jacos ”far og mor”, Per och Jytte som tog emot med sådan gästfrihet och försåg oss med enormt god mat. Vi hoppas att parningen har tagit så vi får se er här i Sverige i augusti igen.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.