Jaco – internationell utställnings-champion

 

DKCH INTCH MARKPR Fuglevang´s Jaco

I helgen som gick var Jaco på utställning i Tyskland. Han erövrade då det CACIB han behövde för att även kunna titulera sig  internationell utställningschampion. Vi gratulerar förstås Jacos ägare över championatet och gläds med dem.


För den som kan tyska så löd kritiken så här:
grobrahundige sehr hamonischer Rüde, gute linien, korr maskuliner kopf, korr behang, aust bryst, Vh ausr Hh gut gewinkelt, korr angesetzt und getragene Rute, sehr schöne flüssige Bewegung mit gutem Schub, korr Haar, präsentiert sich sehr gut…..

Här står det bl.a. att han rör sig på ett utmärkt sätt och att han verkligen visar upp sig själv. Detta var något som vi också fick se när vi var hos  Jaco. Han gillade verkligen att visa upp sig och han flöt fram över marken, en härlig hund!

Stort grattis, Per och Jytte!

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.