Valpar väntas!

Sinni J-1Viljas mamma Sinni(Quelle vom Oberesch) är dräktig och förväntas valpa om ca 4 veckor. Detta blir Sinnis andra valpkull. Viljas uppfödare tillhör kategorin av riktigt seriösa uppfödare och har utvärderat sin första kull innan man tog ytterligare en kull på Sinni.

Av de fem valparna i Sinnis första kull har fyra stycken fått Excellent eller bättre på utställning. Dessa fyra valpar har också fått utmärkt kritik på jaktprov och tre är jaktmeriterade. Två av valparna finns i Sverige, min egen Vilja och hennes syster Vinna.

Pappa till valparna är Oryx von Hubertus, En österrikisk hund som är vald på sin jaktliga meriter men även har en fantastisk exteriör. Han blev t.ex. BIR på KlM-Verbands 100-års jubileumsutställning i Ibbenbüren 2012.

Detta är helt klart en parning med det där lilla extra. Är någon intresserad av valp skicka ett mail eller ring så förmedlar jag kontakt vidare till Finland.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.