Två veckor

Aj, det var ju mitt ben

Aj, det var ju mitt ben

Veckan har runnit i väg och mycket händer i valplådan. Två veckor är de nu. Alla äter och växer rejält. Tillsammans har de ökat 4,5 kg på dessa två veckor. Viktligan leds nu av den förstfödda hanhunden knappt före den stora tiken som kom som nummer 4. De passerade båda 1,5 kg igår.
All näring kommer från Klara som också lassar in rejält för att kunna tillfredsställa hungern hos de små. Klara äter ungefär tre gånger så mycket som vanligt.

Alla har öppnat ögonen och har börjat upptäcka saker runtomkring. T.ex. att det finns andra valpar att bita i eller sitt eget ben. Alla är också uppe och går. I dag kom de första svansviftningarna. Skälla kan de också och de kan ha ganska livliga drömmar ibland.

Det finns nya bilder på varje valpsida.

Alla på rad vid matbordet

Alla på rad vid matbordet

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.