En lördag i december

I går, lördag eftermiddag, hörde tre valpköpare från senaste kullen av sig och berättade om dagens händelser. Tre olika berättelser som visar på allsidigheten hos vår ras kleiner münsterländer och vilka fantastiska egenskaper de har i helt olika situationer.

Först kom det rapport från SVK Östras utställning i Nykvarn. Det var Edda som denna gång ställde upp i unghundsklass och hur bra gick inte det. Hon blev bästa unghund av alla raserna, BIS (Best in show) unghund,
Totalt fyra fina rosetter med hem, Excellent med CK, BIR(Bäst i rasen) unghund, andra bästa tik i rasen samt BIS unghund.
Jättekul o stort grattis till Jörgen o Ingela för denna fina prestation.

Sen hörde husse till Alice av sig och berättade att de varit på rådjursjakt under dagen. Flera djur fällda men Alice stod för dagens bästa prestation genom att gå efter ett skadskjutet djur som gett sig ut i vattnet. Hon simmade ut och lyckades bärga hem rådjuret.
Vilken fin prestation, bra gjort Alice!

Sen har vi Runa som först fick jaga orre i det fina vinterlandskapet för att sen mysa tillsammans med den yngste i flocken på eftermiddagen.

Lyckliga barn som får växa upp med snälla hundar.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.