Vinnare på vinnarutställning

I helgen som gick var det Stockholms hundmässa, en av Sveriges största hundutställningar. Från kenneln var vi hela nio stycken deltagare, sex stycken från F-kullen, två från e-kullen och så Lyra, mamma till E- och F-kullen.
Denna utställning var också en svensk vinnarutställning så när dagen var slut hade kenneln fått två svenska juniorvinnare i F-Charlie och F-Wilda. Båda fick excellent och Wilda valdes till BIR junior. För övriga gick det också galant även om alla inte kan bli vinnare. Funny och Fonzo fick excellent, F-Hyss och Karin(Fräulein) fick Very Good.
Elita och Edda ställde upp i öppen klass och fick båda två finfina Excellent. Lyra fick Very Good i championklass.
Lyras avelsgrupp blev bästa avelsgrupp och fick HP och vi blev bästa uppfödargrupp.
Hurra för oss!

F-Charlie
F-Wilda med matte Helen
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.