Valpträff och fyra månader

Hela B-kullen med ägare

Hela B-kullen med ägare

I lördags, 26 april, blev valparna i B-kullen fyra månader. Detta sammanföll med den andra valpträffen.
Den här gången var vi hos Amir på Långtora Hund och Sport. Vi fick en ordentlig genomgång av det som är viktigast att kunna, inkallning och stopp. Sedan fick vi träna på detta med stegrad svårighetsgrad.
Till sist fick alla valpar prova på fågel. Intresset var stort bland valparna givetvis. Alla fick stå och resa. Valparna visar redan upp stor jaktlust och Greta och Tindra var de som var mest glada i att springa lååångt efter fågeln.
Det var väldigt kul att alla valparna kunde vara med. Alla har jobbat bra med sina hundar och de kan mycket redan vid fyra månaders ålder. Det var nog både trötta valpar och ägare som åkte hem fullproppade med nya intryck och massor med träningsråd. Ska bli väldigt spännande att se hur valparna utvecklats till nästa gång.

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.