Grattis!

Grattis till Kaizer(Bendicks), Leo(Baravelli), Greta(Bonvita), Tindra(Bemachon) och Watson(Baruzzo) som fyller ett år i dag.
Fem små mirakel föddes för ett år sedan, så små och hjälplösa. Dag för dag kunde man följa deras utveckling så snabb var den. På bara några veckor var det små aktiva krabater som både testade sina stämband och kravlade runt. Ytterligare några veckor så ville de bara ut och upptäcka världen. Det är sorgligt varje gång man lämnar en valp i från sig men när man vet att valparna hamnar i bra hem och med bra ägare då känns det bara väldigt rätt. Att få följa dessa valpar under deras första år har varit mycket spännande och lite överraskande ibland.
Tack alla valpköpare som varit så aktiva och låtit mig följa med i valparnas utveckling. Pyssla nu om dem lite extra i dag !
29 dec liten

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.