Parning genomförd

Äntligen kom vi iväg till Tyskland och nu är parningen mellan Aiko och Vilja genomförd. Parningen gick bra och nu är det bara att hålla tummarna för att det blir valpar i slutet av maj. Planerat valpningsdatum är 29 maj.

Aiko var en mycket trevlig bekantskap. Han och Vilja är ganska lika både till utseende och mentalitet. Två hundar som man kan lita på, de sprang hela tiden omkring lösa i trädgården hemma hos Aiko. Den var helt utan någon form av staket eller liknande men de höll sig båda två på tomten hela tiden.

Extra krydda på resan blev det av att Aiko bodde i vindistriktet Franken mitt bland alla vinrankor och vingårdar. Varje morgon åkte vi upp och släppte Vilja  bland vinrankor och fantastiska fält. Gott om harar fanns det och det blev flera fina stånd på hare.

Läs mer om parningen och Aiko under Valpar. Om Vilja läser man på hennes egen sida.
Välkomna att kontakta oss om intresse för valp finns, kontaktuppgifter längst upp i högerspalten på sidan här.

Bildspel från parningen och Tysklandsresan

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.