Gott Nytt År!

Så är det dags att summera 2015. Återigen ett händelserikt för kenneln.
Valparna i A- och B-kullen har varit farten på många olika sätt och med gott resultat.
Det har blivit fina resultat på viltspår, eftersöksprov, utställningar och jaktprov.
Alla valpar i de båda kullarna är också HD röntgade och alla är friröntgade.

Året största händelse är nog ändå Viljas första valpkull som blev en otrolig upplevelse med hela 11 valpar. När man sitter och tittar på bilder nu så känns det nästan overkligt, det är ju valpar överallt. Att allt gick så bra är så fantastiskt kul. Elva valpar som hela tiden följdes åt viktmässigt och mentalt. Nu när de är över halvåret kan man se lite skillnader men de är fortfarande väldigt lika.

Att ha kennel är inte bara att föda upp hundar det är också att träffa väldigt många intresserade och engagerade valpköpare. Vi är så oerhört glada över alla våra valpköpare som lägger ner så mycket energi och kärlek på sina hundar. Tack ska ni ha! <3

Nu önskar vi alla valpköpare och läsare här på hemsidan ett riktigt spännande och härligt 2016.

julkort 2015

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.