Vandringspris till Lyra och Leia

Lyra och vandringspriset

På SVK Östras årsmöte för några veckor sedan blev det en härlig utdelning till Münstersystrarnas kennel.
Lyra(Münstersystrarnas Dolci) tog hem vandringspriset för bästa unghund alla raser på ordinarie prov. Jättekul för det var en verklig kämpainsats på det provet där Lyra lyckades hålla fast en fågel i provets absolut sista minut och därmed blev godkänd. Det är ofta väldigt små marginaler om man lyckas eller inte.
Tindra(Münstersystrarnas Bemachon) erövrade detta pris för tre år sedan. En inteckning till och vi får behålla det för alltid. Vem vet det kanske kan lyckas. 😉

Leias vandringspris

Lars G Lundqvists vandringspris för bästa öppenklass kleiner münsterländer blev Leia(Münstersystrarnas Caffarel). Stort, stort grattis till Ola och Leia för denna prestation. Ett förstapris med 170 poäng samt ett godkänt viltspårprov i anlagsklass borgade för detta pris. Mycket bra jobbat för detta vandringspris är inte så lätt att erövra pga många olika krav.

 

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.